jogügyletek közérthetően

Szolgáltatásaink

Magánbefektetők, kockázati tőkealapok és nemzetközi konzorciumok tranzakciós képviselete, jogi tanácsadás polgári jogi, kereskedelmi jogi, ingatlanjogi és tőkepiaci ügyekben.

A társasági jog élvonala

Önt képviseljük

A kockázati tőkebefektetések és tranzakciós ügyletek területén jogi képviseletet és tanácsadást nyújtunk polgári jogi, kereskedelmi jogi, ingatlanjogi és tőkepiaci ügyletekben.

Cégfelvásárlás

Tovább

Általános jogi feladatok

Tovább

Tőkebefektetés

Tovább

Ingatlanjogi ügyletek

Tovább

Bóné Ügyvédi Iroda, cégfelvásárlás

Partner a növekedésben

Cégfelvásárlás

Cégek adásvétele, tranzakciót megelőző átvilágítása, term sheet-ek egyeztetése és tárgyalása, befektetési szerződések elkészítése és véleményezése.

MA AZ ASZTAL ELLENTÉTES, HOLNAP UGYANAZON OLDALÁN

TŐKEBEFEKTETÉS

A kockázati tőkebefektetések sajátossága, hogy a befektetők és a céltársaság tulajdonosai a befektetéskor ellenérdekelt felek, míg a befektetést követően egyenérdekű felekké avanzsálnak. Épp ezért ezek az ügyletek speciális szakértelmet és jövőbelátó logikát kívánnak meg.

Bóné Ügyvédi Iroda tőkebefektetés
Bóné Ügyvédi Iroda, általános jogi feladatok

a kisebb volumenű ügyletekben is számíthat ránk

Általános jogi feladatok

Irodánk profiljához illően ide tartoznak a polgári és a társasági jog azon szegmensei, melyek a befektetéshez tartoznak és kiegészítik azt, illetve hozzájárulnak a cégek működéséhez.

360 fokos jogi támogatás

Ingatlanjogi ügyletek

Az elmúlt évtizedek során a lakossági lakásvásárlásoktól a több tízmilliárd forint értékű kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos tranzakciókban segítettük ügyfeleinket. Széleskörű tapasztalatot szereztünk magyar és nemzetközi ügyletek során, így személyre szabottan tudjuk képviselni ügyfeleinket, akár az eladói vagy a vevői oldalon járunk el.

Bóné Ügyvédi Iroda, ingatlanjogi ügyletek

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Ajánlatkérés elköteleződés nélkül

0
Lezárt Ügy
0 ÉV
Tapasztalat
0 MRDFT
Legnagyobb tranzakció
0
Ügyfél

Videóinkból

Legfrissebb tartalmaink

Minden, amit tudnia kell a kockázati tőkebefektetésről

Kapcsolat

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásaink iránt vagy jogi tanácsra van szüksége, kérem töltse ki az alábbi formot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Scroll to Top