jogszabályok közérthetően

Rólunk

A Bóné Ügyvédi Iroda egy üzleti tranzakciókra, felvásárlásokra és befektetésekre szakosodott, angolszász kifejezéssel “boutique” ügyvédi iroda, mely egyesíti magában a nagy ügyvédi irodák komoly szakértelmét és a kisebb ügyvédi társulások rugalmasságát és közvetlenségét.

Cégtörténet

A 2006 óta működő Bóné Ügyvédi Iroda több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a társasági jog számos területén, különösen a befektetési és cégfelvásárlási (M&A) ügyekben. Az iroda magyar és külföldi ügyfelek részére rendszeresen nyújt jogi tanácsot kereskedelmi jogi, ingatlanjogi és tőkepiaci ügyekben.

Irodánk az elmúlt években számos befektetőt és projektcéget képviselt 20.000,- EUR és 190.000.000,- EUR érték közötti befektetések és cégeladások (exit) során. Nagy tapasztalattal rendelkezünk kockázati tőkealapok, valamint magánbefektetők képviseletében is.

A Bóné Ügyvédi Iroda az a jogi műhely, ahol megvan a szakértelemnek, az üzleti tudásnak, a tapasztalatnak és a kis irodákra jellemző közvetlenségnek és empátiának az az egyedi ötvözete, amire nyugodt szívvel alapozhatja sorsfordító jelentőségű ügyleteit is.

Bóné László és Erényi Martin - Bóné Ügyvédi Iroda

Miért dolgozzon velünk?

Csapatról

Az amerikai boutique law firm mintájára kialakított Bóné Ügyvédi Iroda az M&A tranzakciókra specializálódott, és ezen a területen a meghatározó ügyvédi irodák között van. A csapat tagjai mind nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, magas szakmai színvonalon, elkötelezetten és hatékonyan dolgoznak.

Az alapító, Bóné László több mint tíz évet töltött el a CMS Cameron McKenna-nál és a DLA Piper-nél, valamint a PricewaterhouseCoopers tanácsadó cégnél. Az Amerikai Egyesült Államokban szerzett MBA végzettségénél fogva jól érti a piaci szereplők gazdasági igényeit.

Bóné Anikó az Amerikai Egyesült Államokban is folytatott tanulmányokat, LL.M. fokozattal rendelkezik az Európai Unió kereskedelmi jogából, és a Salans/Dentons-nál szerzett több éves szakmai tapasztalatot.

Erényi Martin a Milánói Egyetemen szerezett tapasztalatával, társasági jogból szerzett LL.M. fokozatával, valamint kitűnő angol és olasz nyelvtudásával segíti az ügyfeleket.

0 ÉV
Tapasztalat
0 MRDFT
Legnagyobb tranzakció

Ismerje meg munkatársainkat

Dr. Bóné László, Ügyvéd profil fotó

Dr. Bóné László MBA

szenior ügyvéd

Dr. Bóné Anikó LL.M.

szenior ügyvéd

Dr. Erényi Martin profil fotó, Bóné Ügyvédi Iroda

Dr. Erényi Martin LL.M.

ügyvédjelölt

Dr. Szitó Mátyás

ügyvédjelölt

Bánátfy Dorottya

gyakornok

Nemzetközi tapasztalatból a hazai jogi környezetben

Működésünk során sikerrel alkalmazzuk a fejlett nyugati tőkepiacokon tanult megoldások implementációját a hazai jogi környezethez igazodva. Munkánk során mindig is az üzleti szándékok és az érdekek egyeztetésének elsőségét hirdettük, melynek a jog sosem célja, hanem mindössze eszköze lehet.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Szerződések, tranzakciók jogi háttérmunkája
0
Lezárt Ügy
0 ÉV
Tapasztalat
CÉgfelvásárlások, cégeladás
0 MRDFT
Legnagyobb tranzakció
0
Ügyfél

Videóinkból

Legfrissebb tartalmaink

Minden, amit tudnia kell a kockázati tőkebefektetésről

Kapcsolat

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásaink iránt vagy jogi tanácsra van szüksége, kérem töltse ki az alábbi formot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Scroll to Top