Egyszerűen jogszerű

Cégfelvásárlás

Egy cégfelvásárlás esetén a szerződések megírása a legkisebb feladat. Jól kérdezni, évekkel előre látni, megérteni és megértetni az ügyféllel a tranzakció megannyi lehetséges kimenetelét - ehhez kell az a nemzetközi tranzakciós tapasztalat, amivel a Bóné Ügyvédi Iroda rendelkezik.

Egyszerűen jogszerű

Tőkebefektetés

A tőkepiacon történnek legnagyobb összegű tranzakciók, ez az egyik legbonyolultabb és legizgalmasabb szegmense a piacnak. A Bóné Ügyvédi Iroda 25 év tapasztalatával, a kockázati és magán tőkebefektetők igényeinek megértésével, a magyar és EU-s jogszabályok naprakész ismeretével áll rendelkezésére.

Egyszerűen jogszerű

Általános jogi feladatok

A tranzakciós ügyeken túl a Bóné Ügyvédi Iroda a civilisztika más jogterületein is beható szakismerettel és tapasztalattal rendelkezik, így az ügyfeleinknek teljes körű, a polgári és társasági jog egyéb területeire kiterjedő, megbízható ügyintézést biztosítunk.

Egyszerűen jogszerű

Ingatlanjogi ügyletek

Az elmúlt évtizedek során a lakossági lakásvásárlásoktól a több tízmilliárd forint értékű kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos tranzakciókban segítettük ügyfeleinket. Széleskörű tapasztalatot szereztünk magyar és nemzetközi ügyletek során, mind az eladói mind pedig a vevői oldalon.

Befektetések

A kockázati és magántőke befektetések végrehajtásának nemzetközi sztenderdeknek megfelelő lebonyolítása, nem csak biztonságosabbá teszi, hanem fel is gyorsítja a befektetések megvalósulását.

Due dilligence

A befektetések és cégfelvásárlások jövőbe mutató attitűdje sem lehet mentség a cég jogi átvilágításának elhanyagolására és a múlt megnyugtató feltárására.

tőkealapok

Egy tőkealap működése évekre, szerencsés esetben évtizedekre szóló működési modellt és megállapodásokat követel meg, melyhez nélkülözhetetlen a harctéri tapasztalat.

Tanácsadás

Állunk hazai és nemzetközi ügyfeleink rendelkezésére részletes tőkepiaci tanácsadással; szolgáltatásunk a pénzügyi szabályozás és tőkepiacok széles spektrumát fedi le.

Tárgyalás

Ügyfelünk részére elkészítjük a kívánt szerződést (szindikátusi szerződés, társasági irat, opciós szerződés, vezetői munkaszerződés.. etc) és képviseljük a tárgyalásban, majd az aláírási folyamatokban.

Utókövetés

Egy befektetés speciális szakértelmet és jövőbelátó logikát kíván, és a végrehajtását követően sem hagyjuk magára az ügyfelet, hanem utókövetéssel, folyamatos jogi segítségnyújtással támogatjuk.

KEreskedelem

Irodánk több évtizedes tapasztalata magyar és a nemzetközi kereskedelmi jog területén garantálja, hogy nem érheti meglepetés kereskedelmi szerződések írásakor.

MEgbízás és vállakozás

Megbízási vagy vállakozási szerződésre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal és tanácsot adunk abban, hogy adott ügyletben melyiket éri meg használnia.

Szoftverfejlesztés

A szoftverfejlesztési szerződések atipikus és komplex szerződések, ezért fontos, hogy IT ügyekben jártas ügyvédi irodánál kössék meg azokat, ahol átlátják a licencia és jogátruházási folyamatokat, a tévedések elkerülése végett.

Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételeket minden webáruházhoz érdemes egyedileg és célzottan szakértővel elkészíttetni, mert a sablonmegoldások hibákat és hiányosságokat rejthetnek, melyek bírságot vonhatnak maguk után.

Lakóingatlanok adásvétele

A lakóingatlanok adásvételénél a legsarkalatosabb pont az adásvételi szerződés megírása, melynek elészítéséhez érdemes tapasztalt ügyvéd segítségét kérni a későbbi kellemetlen jogi következmények elkerülése végett.

Ipari és kereskedelmi ingatlanok

Az ipari és kereskedelmi ingatlanok adásvételére és bérbeadásárára vonatkozó szerződések elkészítésénél szükséges az ügyvédi szakértelem, hogy ingatlanügyeit biztonságban tudja.

zöldmezős beruházások

Évtizedes tapasztalatunk és szakértelmünk a zöldmezős beruházásokban olyan kompex szerződés-struktúra elkészítését teszi lehetővé, ami választ ad a zöldmezős beruházás problémájára és egyúttal a szerződő felek érdekeit is védi.

Due Diligence

Minden szerződéskötés előtt javasoljuk az ingatlanjogi átvilágítást, azaz az érintett ingatlan jogi helyzetésnek pontos felderítését, így biztosan csak a tervezett végeredménnyel, és nem váratlan meglepetésekkel kell számolnia szerződéskötés után.

Dr. Bóné László Ügyvéd

Forduljon hozzánk bizalommal

Tevékenységünk lefedi az M&A ügyletek teljes spektrumát, legyen szó a céltársaság jogi átvilágításáról, adásvételi szerződésekről, tőkebevonásról, cégértékesítésről (exit-ről).

Egy-egy tranzakciós ügyletet több hónapnyi intenzív munka és előkészület előz meg, melynek során nemcsak az ügyletet ismerjük meg alaposan, hanem az ügyfél kétségeit, kérdéseit is maradéktalanul megválaszoljuk, és a tárgyalások során, az ügyfél érdekeinek képviseletén túl a másik fél szempontrendszerét megértve tudunk olyan javaslatot tenni, hogy végül a sikerrel záruljon az ügylet.

Ajánlatkérés elköteleződés nélkül

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Videóinkból

Legfrissebb tartalmaink

Minden, amit tudnia kell a kockázati tőkebefektetésről

Kapcsolat

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásaink iránt vagy jogi tanácsra van szüksége, kérem töltse ki az alábbi formot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Scroll to Top