Egyszerűen jogszerű

Szakterületeink

Cégfelvásárlás, tőkebefektetés, Általános jogi feladatok, Ingatlanjogi ügyletek.

Egyszerűen jogszerű

Szakterületeink

Cégfelvásárlás, tőkebefektetés, Általános jogi feladatok, Ingatlanjogi ügyletek.

vállalatok mérföldkövei

képviselt területek

A vállalati felvásárlások, befektetések, jogutódlási kérdések és egyéb vállalati tranzakciók területe olyan speciális tapasztalatot és jogi ismereteket igényel, mely hosszú éveken át, sokszor extrém mértékben változó körülmények között is jövőálló megoldásként biztosítja a cégtulajdonosok és a befektetők érdekeinek érvényesülését.

Cégfelvásárlás

A társasági jog csúcsán álló tranzakciós ügyletek a szenvedélyünk, a kezdeti lépésektől a sikeres lezárásig.

Tőkebefektetés

Magánbefektetők és kockázati tőkealapok képviselete a tárgyalások során, szerződések írása.

Általános jogi feladatok

A befektetésekhez kapcsolódó kereskedelmi szerződések megkötése.

Ingatlanjogi ügyletek

Széleskörű tapasztalat nemzetközi és magyar ügyletek során.

Szerződések, tranzakciók jogi háttérmunkája
0
Lezárt Ügy
0 ÉV
Tapasztalat
CÉgfelvásárlások, cégeladás
0 MRDFT
Legnagyobb tranzakció
0
Ügyfél

Fókuszált tevékenység

A Bóné Ügyvédi Iroda különlegessége abban rejlik, hogy több évtizedes tapasztalatot halmozott fel a jog egy szűk területén, a vállalati tranzakciók és a hozzá kapcsolódó jogi feladatok ellátásában. A referenciák között megtalálható számos jogügylet a kockázati tőkebefektetések, a magántőke befektetések, vagy éppen a vállalat- és ingatlanfelvásárlások területén, valamint befektetési alapok működési rendjének kialakítása, számos átvilágítási (due diligence) eljárás, szellemi tulajdont érintő jogügyletek és ingatlanügyletek is szerepelnek az elvégzett feladatok hosszú listáján.

Egy ügyvéd jogi repertoárja és tapasztalata azonban egy tranzakciós ügylet során még nem minden. A Bóné Ügyvédi Iroda valódi sikere abban rejlik, hogy nem csak ügyfeleit, hanem az asztal másik oldalán ülő ellenérdekű felek szempontrendszerét is megérti és olyan üzleti technikai és jogtechnikai javaslatokkal képes élni, melyek nagyban elősegítik, hogy a felek közötti tárgyalások végül megállapodással záruljanak. A tranzakciók bonyolult rendszere ugyanis sokszor felvet adójogot, Európai Uniós jogot és egyéb polgárjogot érintő kérdéseket is.

MEGÁLLAPODÁSRA TÖREKEDVE

Önt képviseljük

Irodánk ars poeticája szerint egy nagy jelentőségű üzleti megállapodás során az ügyvédek feladata egyrészt az üzleti szándék “bekeretezése” a jog biztosította eszközökkel, másrészt a lehetséges kimenetek üzleti szemléletű vizsgálata és megvitatása a megállapodás elősegítése érdekében.

Bóné Ügyvédi Iroda, tárgyalások tranzakciók során és képviselet

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Videóinkból

Legfrissebb tartalmaink

Minden, amit tudnia kell a kockázati tőkebefektetésről

Kapcsolat

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásaink iránt vagy jogi tanácsra van szüksége, kérem töltse ki az alábbi formot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Scroll to Top